Sałatka z chorizo i fasoli

Tomek Woźniak/Magazyn Kuchnia 31.01.2020 16:08
(brak ocen)
OCEŃ
Sałatka z chorizo i fasoli
Sałatka z chorizo i fasoli
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (2porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Chorizo kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Jeszcze ciepłe mieszamy z odcedzoną z zalewy fasolą. Dodajemy pomidory, obrane ze skórki i pokrojone w kostkę. W oddzielnym naczyniu przygotowujemy sos: mieszamy sok z limonek z oliwą, solą i pieprzem. Przed podaniem mieszamy sałatkę z sosem i posypujemy posiekaną natką.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps