Wędzony łosoś z cytrynowym twarożkiem

Magazyn Kuchnia/Adam Chrząstowski 02.10.2020 12:49
(brak ocen)
OCEŃ
Wędzony łosoś z cytrynowym twarożkiem
Wędzony łosoś z cytrynowym twarożkiem
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 4

Łososia kroimy w plasterki.

2 / 4

Twarożek mieszamy ze skórką i sokiem cytrynowym, doprawiając solą oraz pieprzem.

3 / 4

Ogórka kroimy w cienkie słupki o długości 3 cm.

4 / 4

Na plastrach łososia kładziemy po łyżeczce twarożku oraz kilka słupków ogórka i zwijamy w rulony.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps