Gazetka Lidl ważna od 23 stycznia 2020 roku - świeże małże, karmazyn, szczupak i inne ryby w dobrych cenach
Gazetka Lidl ważna od 23 stycznia 2020 roku - promocje z aplikacją Lidla
Rabaty do 33 proc. przy zakupie kurczaka biesiadnego, sera żółtego Gouda marki Pilos, paluszków rybnych z fileta z mintaja, a także wszystkich ryb mrożonych i paluszków marki Ocean Sea. Ponadto: chleb żytni bez drożdży, pomidory suszone Baresa, mus owocowy Freshona, sok jabłkowy 100 proc. bezpośrednio tłoczony, owoce suszone Alesto oraz chipsy Snack Day. Borówki amerykańskie kupimy z aplikacją Lidla 40 proc. taniej (po 3,59 zł/opakowanie 125 g).
Gazetka Lidl ważna od 23 stycznia 2020 roku - owoce i warzywa taniej
Lidl zachęca do posmakowania pomidorów czekoladowych premium. Kosztują teraz w 7,99 zł/kg (33 proc. taniej). Ponadto: pomarańcze deserowe (41 proc. taniej) - 5,79 zł/opakowanie 2 kg, pomarańcze Bio 28 proc. taniej - 4,99 zł/opakowanie 1 kg, polskie pieczarki mini - 2,79 zł/opakowanie 250 g (rabat 20 proc.), polskie ziemniaki w cenie 5,99 zł/opakowanie 5 kg (60 proc. taniej).
Małe przekąski warzywne dla dzieci: papryczki słodkie bezpestkowe, pomidorki mini i marchewki mini około 20 proc. taniej. Ponadto kilka odmian bananów, w tym banany czerwone po 7,99 zł/kg, banany do gotowania za 4,99 zł/kg, mini banany po 2,99 zł/opakowanie 250 g, banany premium po 3,99 zł/kg, banany Bio premium kosztujące 5,99 zł/kg oraz banany dla dzieci w cenie 5,99 zł/kg. Lidl przypomina także, że ma ponad 40 rodzajów bakalii na stałe w ofercie.
Gazetka Lidl ważna od 23 stycznia 2020 roku - okazje cenowe
- Przy zakupie trzech kostek masła Pilos chleb górski dostaniemy gratis.
- Nabiał w niskich cenach: serek puszysty Łaciaty, masło irlandzkie, ser twardy w kawałku Castello, masło klarowane, migdałowe jogurty
- Wędliny do 40 proc. taniej: salceson piastowski, słonina peklowana w kawałku, szynko wolno gotowana z dodatkiem ziół, galaretka z indyka, parówki ekstra z szynki, kabanosy, ćwiartka z kurczaka wędzona
Gazetka Lidl ważna od 23 stycznia 2020 roku - ceny mięsa
Ceny mięsa w Lidlu w tym tygodniu:
- 3,75 zł/opakowanie 400 g przy zakupie trzech - mielone mięso wieprzowe
- 8,39 zł/kg z aplikacją Lidl Plus - kurczak biesiadny
- 11,99 zł/kg - żeberko mięsne wieprzowe, trójkąt
- 19,90 zł/kg - królik (elementy)
- 9,99 zł/opakowanie 400 g - polędwiczki po francusku, marynowane w sosie gratin
- 6,99 zł/opakowanie 500 g - żołądki kacze
- 6,99 zł/opakowanie 400 g - mięso mielone z piersią kurczaka, chów bez antybiotyków, Piratki
- 6,99 zł/opakowanie 300 g - gulasz ekstra z piersi kurczaka z chowu bez antybiotyków, Piratki
- 9,99 zł/opakowanie 500 g - shoarma z kurczaka po grecku, z ziemniakami i sosem
Gazetka Lidl ważna od 23 stycznia 2020 roku - ceny ryb i owoców morza
Na targu rybnym Lidla:
- molwa, filet bez skóry - 2,99 zł/100 g
- łosoś atlantycki, filet ze skórą - 4,99 zł/100 g
- śledź atlantycki, płat - 1,69 zł/100 g
- szczupak, filet bez skóry - 3,69 zł/100 g
- karmazyn, filet ze skórą - 3,99 zł/100 g
- świeże małże - 11,99 zł/kg
Za wędzonego halibuta zapłacimy 5,99 zł/100 g, morszczuk wędzony na gorąco, tuszka, kosztuje 2,99 zł/100 g, a sandacz lub sieja, dzwonko w galarecie - 17,99 zł/opakowanie 450 g. Filety śledziowe w oleju a'la Matjas - 6,75 zł/opakowanie 460 g.
Życzymy udanych zakupów!
-
Kiedy tłusty czwartek 2021? Sprawdzamy, kiedy przypada święto pączka
-
Racuchy lubią prawie wszyscy. Mamy wspaniały przepis na wersję budyniową
-
Polskie pierogi hitem sprzedaży w Niemczech. Pomógł lockdown
-
Lody o smaku Majonezu Kieleckiego to hit internetu. Lodziarnia prowadzi sprzedaż na wynos
-
Kwiat w galaretce wygląda wprost olśniewająco. A jak go zrobić? To nie takie trudne, ale trzeba trochę cierpliwości
- Kuchnia polska nie ma przed tobą tajemnic? Zaraz to sprawdzimy
- Kiełbasa kiełbasie nierówna. Jak kupić taką dobrej jakości? Co z parówkami? Są warte złej sławy? Sprawdzamy
- Domowy kompostownik z dżdżownicami i zmywaki robione na drutach - nietypowe pomysły na typowe problemy ekologiczne
- Złota Wiśnia i Śliwka Nałęczowska - dla najbliższych sercu
- Śniadanie musi być - o tym, dlaczego śniadanie to podstawa