Bagietka z szynką, pieczarkami i rukolą

Tessa Capponi-Borawska/Magazyn Kuchnia 18.02.2020 17:13
(brak ocen)
OCEŃ
Bagietka z szynką, pieczarkami i rukolą
Bagietka z szynką, pieczarkami i rukolą
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (5porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 4

Bagietki kroimy na 3 kawałki, a potem jeszcze raz na pół.

2 / 4

Pieczarki oczyszczamy, kroimy w cienkie talarki, rukolę myjemy i osuszamy.

3 / 4

Pieczarki i rukolę przyprawiamy w misce oliwą truflową, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

4 / 4

Bagietki grillujemy tylko od strony miękiszu, kładziemy na nich rukolę z pieczarkami, a na wierzchu plasterki szynki.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps