Bulion z rybą

Bulion z rybą
Czas przygotowania
do 30 minut
Poziom trudności
łatwy
- Można zamrażać? Nie
Składniki (4porcje)
-
Makaron ryżowy - 20 dagBulion rybny - pięć szklanekSos sojowy - dwie łyżkiChili - jedna papryczkaImbir - łyżeczka startegoRyba - 60 dag ryby o zwartym mięsie, może być dorsz lub łosoś
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu. Do bulionu dodaj sos sojowy, pokrojone chili i imbir, włóż pokrojone w kostkę ryby i gotuj 2-3 minuty. Do miseczek włóż porcje makaronu, na nich ułóż kawałki ryby i zalej gorącym bulionem.
-
Zakupy
-
Wiadomości
-
Przepisy
-
Plotki
-
Kalkulatory
- Wirtualny alkomat
- Kalkulator opłacalności montażu instalacji LPG
- Mile na kilometry
- Kalkulator rozmiaru opon
- Kalkulator zużycia paliwa
- Kalkulator mocy
- Ile kalorii mają frytki?
- Przelicznik: centymetry (cm) i cale (in) na stopy (ft)
- Przelicz Nm na lb/ft i kGm
- Kalkulator mocy - przelicznik kW/KM. Sprawdź kalkulator online
- Kalkulator momentu obrotowego