Dip z pietruszką

Magazyn Kuchnia/Dorota Próchniewicz 16.02.2021 12:26
(brak ocen)
OCEŃ
Dip z pietruszką
Dip z pietruszką
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Pietruszki dokładnie rozgniatamy widelcem. Dodajemy oliwę, miód, starty czosnek i sok z limonki. Miksujemy z jogurtem. 

2 / 2

Wrzucamy natkę, doprawiamy solą, pieprzem i ziołami. Posypujemy ziarnami słonecznika. Podajemy z warzywami: selerem naciowym, obgotowanymi różyczkami brokuła, pokrojoną w paski marchewką, kolorową papryką, pomidorkami koktajlowymi na wykałaczce.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.