Grzyby w śmietanie
Grzyby w śmietanie
Czas przygotowania
do godziny
Poziom trudności
łatwy
- Można zamrażać? Nie
Przygotowanie: do godziny
Składniki (4porcje)
-
Borowiki - 30 dagMasło - 5 dagCebula biała - 1, posiekanaCzosnek - ząbek, roztartyŚmietana 18 proc. - 1/2 szklankiSer żółty - 8 dag, startegoSól - do smakuPieprz czarny mielony - do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Grzyby pokrój w paski. Zeszklij cebulę na maśle, dodaj czosnek i grzyby, przypraw i podduś razem. Zalej śmietaną, gotuj jeszcze przez chwilę. Przełóż do żaroodpornych kokilek, posyp serem i zapiecz.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory