Masło tymiankowo-czosnkowe

Anna Wrońska, Magazyn Kuchnia 23.04.2021 16:48
(brak ocen)
OCEŃ
Masło tymiankowo-czosnkowe
Masło tymiankowo-czosnkowe
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (1porcja)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Czosnek przeciśnij przez praskę, rozetrzyj z solą. Przełóż do blendera, dodaj pozostałe składniki, zmiksuj. Z masy uformuj wałeczek i zawiń go w pergamin. Włóż do lodówki na 2 godziny. 

2 / 2

Podawaj jako dodatek do befsztyków oraz jako ziołowe masełko do pieczywa. Stopionym masłem możesz także polewać gotowane warzywa.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Agora SA