Polędwiczki na ostro

Magazyn Kuchnia 10.06.2020 11:39
(brak ocen)
OCEŃ
Polędwiczki na ostro
Polędwiczki na ostro
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (6porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 4

Polędwiczki pokrój w plastry (po 3 plastry na porcję) i lekko je rozbij.

2 / 4

Przygotuj marynatę z podanych składników, polej mięso, odstaw na kilka godzin.

3 / 4

Mocno rozgrzej patelnię, wkładaj na nią osączone polędwiczki, smaż razem z pokrojonymi w plastry pomidorami i cebulą.

4 / 4

Mięso ułóż na talerzach, obłóż cebulą i pomidorami. Możesz podawać z sałatą i pieczonymi ziemniakami.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.