Pyszna wołowina w winie

Magazyn Kuchnia 16.02.2021 15:58
(brak ocen)
OCEŃ
Pyszna wołowina w winie
Wołowina w winie
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Wymieszaj składniki marynaty. Mięso rozbij, polej marynatą i wstaw do lodówki na 12 godzin.

2 / 3

 Osącz, oprósz pieprzem. Piecz na gorącym grillu (2 minuty z każdej strony).

3 / 3

Posmaruj oliwą, podnieś kratkę na wyższy poziom i piecz 5 minut z każdej strony. Posól, podawaj z cebulą z marynaty.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.