Sałatka ze skorzonery z syropem klonowym

Marta Dymek/Magazyn Kuchnia 20.05.2020 14:28
(brak ocen)
OCEŃ
Sałatka ze skorzonery z syropem klonowym
Sałatka ze skorzonery z syropem klonowym
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4 porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Piekarnik rozgrzewamy do 200 st. C. Warzywa obieramy, kroimy w słupki podobnej wielkości, nacieramy olejem. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 20 minut.

2 / 2

Robimy dressing, łącząc wszystkie jego składniki. Upieczone warzywa układamy w misce, polewamy dressingiem i dokładnie mieszamy. Podajemy posypane listkami tymianku i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps