Zupa ze szpinaku z serkiem Rocamadour

Magazyn Kuchnia/Dariusz Kaźmierczyk 02.10.2020 14:18
(brak ocen)
OCEŃ
Zupa ze szpinaku z serkiem Rocamadour
Zupa ze szpinaku z serkiem Rocamadour
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (6porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Cukinie myjemy i kroimy w plastry. Rozgnieciony czosnek rumienimy na oliwie, dodajemy szpinak i szczypiorek. Wrzucamy cukinię, zalewamy odrobiną wody i gotujemy 15 minut na wolnym ogniu. Miksujemy, solimy i pieprzymy.

2 / 2

Zupę podajemy gorącą, z kawałkami serka Rocamadour.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.