Więcej słodkich przepisów znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Nie lubisz piec ciasto, a na widok miksera dostajesz gęsiej skórki? Nie jesteś sam, jeśli lubisz sprawdzone i szybkie przepisy to śmiało wykorzystaj nasz. Gwarantujemy, że ciasto wychodzi pulchne, wilgotne i delikatne. Samo rozpływa się w ustach. Nie bierzemy odpowiedzialności za dokładki. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Upieczony chlebek możesz polać lukrem lub polewą czekoladową. Śmiało możesz zajadać z domową konfiturą lub innymi dodatkami. To świetna opcja na drugie śniadanie lub deser po pysznym obiedzie. Nasz przepis jest banalny, wystarczy dosłownie kilka składników i gotowe. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.