Kotlety mielone z cukinią i szczypiorkiem

Dorota Próchniewicz, Magazyn Kuchnia 10.11.2020 17:42
(brak ocen)
OCEŃ
Kotlety mielone z cukinią i szczypiorkiem
Kotlety mielone z cukinią i szczypiorkiem
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Tak

Składniki (2porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Cukinie ścieramy na tarce o grubych oczkach, mieszamy z posiekanym szczypiorkiem. Dodajemy do mięsa razem z jajkiem i kajzerką. Przyprawiamy solą, pieprzem i ziołami. Posiekaną dymkę podsmażamy na maśle. Dodajemy do masy, mieszamy. 

2 / 2

Formujemy małe kotlety, panierujemy w bułce i smażymy.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.