Pikle warzywne z miodem

Magazyn Kuchnia/Anna Włodek 13.11.2020 15:04
(brak ocen)
OCEŃ
Pikle warzywne z miodem
Pikle warzywne z miodem
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Warzywa myjemy i kroimy (prócz fasolki): obrane marchewki na kawałki, cukinię i oczyszczone z ziaren papryki w plastry, kalafiora dzielimy na różyczki. Wszystko razem wrzucamy do wrzątku i gotujemy 5 min.

2 / 3

Robimy zalewę. Wszystkie jej składniki zagotowujemy.

3 / 3

Odcedzone warzywa wkładamy do słoja i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 15 min.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps