Przekąska z bakłażanów

Magazyn Kuchnia 18.02.2021 16:55
(brak ocen)
OCEŃ
Przekąska z bakłażanów
Przekąska z bakłażanów
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Bakłażany kroimy w talarki, obtaczamy w mące i smażymy naoliwie. Odsączamy z tłuszczu.

2 / 3

Przygotowujemy sos: drobno posiekany koperek, pietruszkę i czosnek mieszamy z majonezem.

3 / 3

Usmażone bakłażany polewamy sosem i dekorujemy grubo pokrojonymi plastrami pomidora.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.