Pyszny tatar z łososia

Grzegorz Łapanowski/Magazyn Kuchnia 07.02.2020 15:47
(brak ocen)
OCEŃ
Pyszny tatar z łososia
Pyszny tatar z łososia
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (5porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Filet siekamy w drobną kosteczkę. Ogórek tniemy na plastry, używając obieraczki lub mandoliny. Posiekaną rybę łączymy z oliwą, sosem sojowym oraz posiekaną cebulą i doprawiamy solą z pieprzem. Tatar podajemy z ikrą, plastrami ogórka i łyżeczką chrzanu. Skrapiamy sokiem z cytryny chwilę przed podaniem.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.