Ratatouille w sosie jogurtowym

Zuzanna Wiciejowska/Magazyn Kuchnia 22.07.2020 14:02
(brak ocen)
OCEŃ
Ratatouille w sosie jogurtowym
Ratatouille w sosie jogurtowym
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności średni
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Obieramy marchew i por, z papryk usuwamy gniazda nasienne. Warzywa płuczemy i kroimy na kawałki. Pieczarki czyścimy i kroimy w plasterki.

2 / 2

Warzywa i pieczarki zalewamy bulionem oraz jogurtem, solimy i pieprzymy. Dusimy pod przykryciem 20 min. Pod koniec duszenia posypujemy serem i natką.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Agora SA