Rożki obfitości na jeden ząb

Magazyn Kuchnia 04.02.2021 15:00
(brak ocen)
OCEŃ
Rożki obfitości na jeden ząb
Rożki obfitości na jeden ząb
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Jabłko umyj, obierz ze skórki i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Rodzynki opłucz, osącz.

2 / 3

Jabłko, rodzynki i chrzan wymieszaj z majonezem i śmietaną, przypraw do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. 

3 / 3

Na brzeg każdego plastra szynki nałóż łyżską farsz, zwiń w rożek i ułóż na półmisku.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.