Szpinakowa fritatta z kolankami

Magazyn Kuchnia 07.12.2020 16:03
(brak ocen)
OCEŃ
Szpinakowa fritatta z kolankami
Szpinakowa fritatta z kolankami
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (2porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Cebulę i czosnek podsmażyć na oliwie z oliwek na dużej patelni. Dodać szpinak, przyprawić solą i pieprzem. Dusić całość około 10 minut. Dodać makaron oraz dwa jajka, dokładnie wymieszać. Na środek wybić ostatnie jajko.

2 / 2

Patelnię wstawić do rozgrzanego do 180 st. C piekarnika. Piec około 10 minut aż jajka się zetną. Przepis: Mama Mia

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.