Tatar z dorsza z sumakiem

Tatar z dorsza z sumakiem
Czas przygotowania
do 30 minut
Poziom trudności
łatwy
- Można zamrażać? Nie
Składniki (2porcje)
-
Dorsz - 250 g filetuSól morska - do smakuSumak - 2 łyżeczkiOliwa - do skropieniaRzodkiewka - 1 pęczekSzczypiorek - 1 mały pęczekMajonez - 2 łyżkiWasabi - 1 łyżeczka
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Rybę kroimy w drobną kostkę, oprószamy solą i sumakiem, skrapiamy oliwą. Rzodkiewki kroimy w plastry, mieszamy z posiekanym szczypiorkiem, serwujemy z porcją sosu zrobionego z majonezu i wasabi. Podajemy jako dodatek do tatara w osobnej miseczce.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory