Więcej przepisów znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl.
Ciasto krówka to jeden z tych deserów, które smakują obłędnie. Słodki kajmak i chrupiące herbatniki to przepis na sukces. Smakuje lepiej niż niejedno ciasto z cukierni. Ciasto przygotujesz zaledwie w kilkanaście minut, jedynie proces chłodzenia jest trochę dłuższy. Krówkę najlepiej zostawić w lodówce na kilka godzin. Poniżej znajdziesz listę składników i instrukcję krok po kroku, jak zrobić to ciasto bez pieczenia.
Składniki:
Jak zrobić krówkę bez pieczenia?
Krówka bez pieczenia to banalnie proste ciasto. Zajmuje dosłownie kilkanaście minut i smakuje każdemu, kto lubi słodkości. Świetnie się sprawdzi na nadchodzącą Wielkanoc. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.