sernik wiedeński
-
Sernik po wiedeńsku. Ciasto, które będzie ozdobą stołu. Dodaj do niego cytrusy, a będzie obłędne
Sernik po wiedeńsku to uwielbiane ciasto, które często trafia na świąteczne stoły. Trudno się dziwić, niezwykle puszysty i efektowny wypiek, jest uwielbiany przez domowników i gości. Sprawdź, jak przygotować ten deser.
-
Sernik wiedeński do Polski trafił dzięki królowi. Ten przepis sprawi, że wyjdzie puszysty
Sernik wiedeński to deser znany w Europie od wielu lat. Zajadały się nimi elity, gdyż przed wiekami był on rarytasem. Teraz możemy go zrobić w swoim domu i zaserwować na świątecznym stole. Co zrobić, by wyszedł idealnie puszysty?
-
Sernik wiedeński - przepis najprostszy, jaki istnieje. Kluczem smaku jest twaróg
Sernik wiedeński to niekwestionowany król wśród deserów. Jest pyszny, aksamitny i łatwy w wykonaniu. Żeby sernik wiedeński wyszedł idealny, należy nieco pochylić się nad twarogiem - musi być tłusty i najlepiej kilkukrotnie zmielony.