Więcej domowych przepisów znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Młoda kapusta to ekspresowe danie dla zabieganych. Śmiało możesz zrobić ją wieczorem i podgrzać następnego dnia. W połączeniu z ziemniaczkami z koperkiem i jajkiem sadzonym jest czymś, co mogłabym jeść codziennie przez cały rok. Jej delikatny smak, zapach koperku i kremowość śmietany to must have każdego lata. Jeśli zastanawiasz się nad szybkim obiadem z warzywami w roli głównej to koniecznie sięgnij właśnie po nasz przepis. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Domowa kapusta to smaki bez, których lato nie może istnieć. Jak widzisz to banalny przepis, który zrobisz dosłownie w dwa kwadranse. Z tych kilku składników wyczarujesz niebiański obiad. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl,kobieta.gazeta.pl/ukraina.