Więcej przepisów na domowe obiady znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Trik z zimną wodą dodaje kotletom puszystości i delikatności. Na pół kilo mięsa dodajemy 50 ml zimnej wody, wypróbuj ten patent i sam przekonaj się jak doskonałe kotleciki wychodzą. Sezon na ogórki i młode ziemniaczki trwa w najlepsze, a więc do domowych mielonych zaserwuj swojej rodzinie mizerię i ziemniaki. Świetny pomysł na błyskawiczny obiad dla tych małych i dużych. Gwarantujemy, że każdy z ochotą sięgnie po dokładkę. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Domowe mielone to klasyk kuchni każdej pani domu. Nie znam osoby, która nie zna ich smaku, aromatu. Kojarzą mi się z moją babcią oraz obiadami w jej domu. Zimą chętnie je zjadam z buraczkami, a latem z mizerią. Klasyk, który koniecznie musisz ulepszyć naszym trikiem. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl,kobieta.gazeta.pl/ukraina.