Ciasto francuskie z kremowym chrzanem, koperkiem i wędzonym łososiem

Magazyn Kuchnia/Tomek Woźniak 28.01.2021 17:10
(brak ocen)
OCEŃ
Ciasto francuskie z kremowym chrzanem, koperkiem i wędzonym łososiem
Ciasto francuskie z kremowym chrzanem, koperkiem i wędzonym łososiem
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Ciasto francuskie pieczemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, studzimy i kroimy na kwadraty o boku 4 cm. Jogurt mieszamy z chrzanem i posiekanym koperkiem, doprawiamy solą i pieprzem. Na każdy kwadrat ciasta kładziemy łyżkę jogurtu oraz kawałek wędzonego łososia.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps