Kolacja
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Sałatka z kiełkami lucerny
Sałatka z kiełkami lucerny
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Wiosenny placek z warzywami
Wiosenny placek z warzywami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Nitki z parmą z rukolą i łódeczkami z pomidorków cherry
Nitki z parmą z rukolą i łódeczkami cherry
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Polvo lagareiro
Polvo lagareiro
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Raclette z awokado
Raclette z awokado
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pstrąg pieczony
Pstrąg pieczony
-
PRZEPIS
- 5,0
- łatwy
- do godziny
Tomato bread pudding
Jeśli kanapka z masłem i pomidorem jest bliska waszemu sercu, ten przepis się wam spodoba. Do tego to danie w duchu zero waste, bo możecie wykorzystać do niego chleb, który już lekko sczerstwiał. Zobaczcie, jak zrobić wyjątkowy pudding z chleba i pomidorów.
-
Teść zrobił je na obiad, a ja zaniemówiłam. Te pierogi są lepsze od ruskich
-
Zaskakujący farsz do pierogów. Żadne mięso i grzyby - wystarczą trzy puszki
-
Odlotowe połączenie, w którym nie ma mowy o limitach: bezpieczeństwo i szaleństwo w jednym!MATERIAŁ PROMOCYJNY
-
Prababcia zawsze robiła to ciasto. Było miękkie, a owoce wybitnie słodkie
-
To ciasto przygotujesz w 5 minut. Nic prostszego nie istnieje
- Planujesz robić przetwory tej jesieni? Pamiętaj o proporcjach na te trzy zalewy
- Przepis na pigwówkę o prozdrowotnych właściwościach. W sam raz na jesień
- Jak przyrządzić cielęcinę żeby była miękka? Jest na to sposób
- Królowe barów mlecznych, czyli znakomite kluski leniwe. Przygotuj je sama
- Wege obiad w wielkim stylu. Zamiast schabowych tofu w chrupiącej panierce
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Smażone sajgonki
Smażone sajgonki