Kotlety rybne

Magazyn Kuchnia 23.12.2019 01:08
(brak ocen)
OCEŃ
Kotlety rybne
Kotlety rybne
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (15porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Mięso ryb przepuść przez maszynkę, dodaj roztarty czosnek, posiekany koperek, jajka i bułkę. Przypraw solą i pieprzem, wymieszaj z posiekaną i zeszkloną na maśle cebulą, wyrób. Z masy uformuj nieduże, okrągłe kotleciki, obtocz je w tartej bułce i usmaż na smalcu na wolnym ogniu. Możesz podawać na zimno (z chlebem) lub na ciepło (z ziemniakami).

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.