Jan Kuroń
-
Gołąbki bez zawijania z przepisu Jaśka Kuronia. "Mam dla was prawdziwą petardę"
Kucharz Jasiek Kuroń podzielił się na instagramie przepisem na, jak sam powiedział, "prawdziwą petardę". Opublikował filmik, w którym pokazuje, jak zrobić gołąbki bez zawijania z włoską kapustą. Ich smak podbił dodatkiem wędzonej papryki. "O matul...
-
Przepis na rosół. Jasiek Kuroń podpowiada, co zrobić, by podbić smak i kolor. Kwestia trzech dodatków
Rosół to jedno z najbardziej klasycznych dań w polskiej kuchni, choć w każdym domu przepis na rosół jest inny. Można skorzystać z różnych rodzajów mięsa, przypraw itp. Zdarza się jednak, że rosół ma niezbyt zachęcający kolor i jest dość mdły w...
-
Fuczki Jaśka Kuronia robią furorę na Instagramie. Te składniki macie zawsze ręką
Popularny szef kuchni, Jasiek Kuroń podzielił się przepisem na puszyste i aromatyczne placki. Fuczki to danie, które z pewnością znają wszyscy miłośnicy bieszczadzkich smaków. Jak je przygotować?
-
Znacie fuczki? Jasiek Kuroń podrzuca swój przepis. "Robi się je szybko, a zjada jeszcze szybciej"
Choć ich nazwa nie jest podobna do niczego, fuczki są dobrze znane w wielu regionach Polski. Szczególnie w Bieszczadach, skąd pochodzą. Swoim przepisem na te wyjątkowe placki podzielił się ostatnio szef kuchni Jasiek Kuroń.