Więcej sprawdzonych przepisów znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Pasty to jedne z moich ulubionych smarowideł. Jajeczna, awokado czy suszonych pomidorów. Idealnie smakują w połączeniu ze świeżym pieczywem i kubkiem kawy o poranku. Aby zrobić jajeczną pastę potrzebujesz dosłownie czterech składników, które zapewne masz w swojej kuchni. To banalny przepis, który śmiało zrobisz rano. Pamiętaj, aby przechowywać ją w pojemniku w lodówce. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Tak przygotowaną domową pastę zajadaj ze świeżym pieczywem – bagietką lub domowymi bułeczkami. To świetna opcja na szybkie śniadanie, gdy nie wiesz, co podać swojej rodzinie. Pasta jajeczna zasmakuje każdemu niejadkowi, kochają ją zarówno mali jak i duzi. Zaskocz już dziś swoją rodzinę i zaserwuj im pyszne kanapki. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.