pasta jajeczna
-
Weź jajko, majonez i dwa lubiane przez Polaków dodatki. W chwilę zrobisz najlepszą pastę na kanapki
Bez wątpienia jajka i kanapki to ulubione wybory śniadaniowe Polaków. Można jednak te dwie opcje połączyć w jedną pyszną całość, a my dziś mamy na to najlepszy przepis. Lubisz pastę jajeczną na kanapki, ale czasami wychodzi mdła? Jeśli tak, nasz...
-
Niby klasyk, a wbija w fotel. Będziesz jeść na śniadanie co drugi dzień
Dlaczego co drugi dzień, a nie codziennie? Bo wtedy zbyt szybko mogłaby się znudzić! A ta pasta jajeczna z pieczarkami jest tak dobra, że szkoda byłoby, gdyby ci się przejadła. Więc może dla spokoju jedz ją jednak co trzeci dzień... O ile dasz rad...
-
Żadna jajecznica czy szakszuka. Jak jajka na śniadanie, to tylko w tej formie. Jest pysznie i pożywnie
Jak zrobić bardzo dobrą pastę jajeczną? Wystarczy kilka minut w kuchni i zaledwie parę składników. Lepiej od razu zrób więcej, bo możesz być pewien, że każdy będzie się nią zajadał. Zniknie błyskawicznie.
-
Od tygodni robię tę pastę. Łączę 5 składników i dalej się nie nudzi
Przyrządzanie śniadań może być dla wielu z nas udręką. Ciągłe wymyślanie czegoś pysznego na pewno nie jest proste i właśnie dlatego tak bardzo nas to męczy. Na szczęście ten prosty przepis może nas uratować. Wystarczy połączyć pięć składników i sa...
-
Zwykła szynka i ser są przereklamowane. Takimi pastami zajadają się na zachodzie
Pasty do kanapek to dobry pomysł na udane śniadanie. Jeżeli znudziły Ci się dotychczasowe smaki, to mamy na to rozwiązanie. Zamiast klasycznego sera żółtego bądź szynki postaw na różnorodne pasty.
-
Na wielkanocne śniadanie jest jak znalazł. To dodaje jajkom wyglądu i charakteru
Każdy wie, że jajka to przysmak, który kojarzy się z Wielkanocą. Podaje się je na wiele różnych sposobów i z wieloma dodatkami. My również chcemy pokazać, jak można je zaserwować. Ten zielony produkt dodaje całości smaku i przede wszystkim wyglądu.
-
Pasta jajeczna Magdy Gessler. O jej wyjątkowym smaku decyduje zaskakująca przyprawa
Może być przyrządzona na wiele sposobów, jednak ten, który zaprezentowała Magda Gessler w jednym z odcinków "Kuchennych rewolucji", z pewnością przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym amatorom potraw z jajek. Pasta jajeczna wraca do łask...
-
Pasta jajeczna, jakiej nie jedliście. Będzie kremowa i wyrazista dzięki ulubionym składnikom Polaków
Pasta jajeczna to idealny do kanapek i na przykład roladek z wędliny. Przepis na pastę jajeczną jest jednym z najprostszych, jakie widział świat kulinariów, ale przecież łatwo, nie musi oznaczać nudno. Dziś podpowiemy wam, jak zrobić pastę jajeczn...
-
Pasta jajeczna, o której śniło się tylko kilku filozofom. Jeden składnik zmienia wszystko
Pasta jajeczna jest bajeczna i to bez względu na to, czy dodasz do niej makrelę, awokado lub suszone pomidory. Jednak dzisiejszy przepis na pastę jajeczną będzie po prostu bombowy. Dodamy do niej składnik, który kojarzy się z Wielkanocą. Pyszniej...
-
Popisowe śniadanie, które zrobi każdy amator. Weź sześć jajek i wyczaruj pastę kanapkową, którą wszyscy jedli w dzieciństwie
Czasem najprostsze rozwiązania okazują się najlepsze. Zamiast wymyślać smarowidła z trudno dostępnych składników, lepiej postawić na tradycyjne i lubiane przez wszystkich smaki. Weź sześć jajek, trochę majonezu i wyczaruj pastę, która idealnie...
- Nie surowe, nie gotowane. Pierogi mrożę w zupełnie inny sposób
- Dziwne pierogi z Warmii. Jak zrobić dzyndzałki? Farsz jest bezbłędny
- Sernik z wiaderka zawsze się udaje. Jest puszysty jak chmurka
- Jakie potrawy świąteczne można mrozić? Jest ich całkiem sporo
- Jak przygotować suszone grzyby? Właściwy czas obróbki robi różnicę
- Przestań moczyć grzyby w wodzie, jest lepszy sposób. Będą delikatne i szybciej się ugotują
- Jak zrobić pyszny farsz do pierogów? Sekret tkwi w jednym składniku
- Nie zawiera cholesterolu i ma dużo witaminy C. W Polsce mało popularny
- Co zrobić, żeby odmulić karpia? Ten patent pozbawi go aromatu dna stawu
- Spróbuj chutney z gruszek. Już nigdy nie wrócisz do zwykłego dżemu
-
Pasta jajeczna z grzybowym twistem. Poza cebulką dodaj świeżych kurek. Pamiętaj jednak, by najpierw zrobić to
Sezon na grzyby w pełni, dlatego warto wykorzystać ten czas mądrze. Podczas kolejnych zakupów kup kurki i przygotuj z nich znakomitą pastę kanapkową. Te złociste grzyby podkręcą smak jajek i majonezu. Domownicy będą się nią zajadać bez końca.
-
Od tego przysmaku trudno się oderwać. Wystarczy zamieszać, zapiec i dodatek do wielu dań gotowy
Pasztety zazwyczaj kupuje się w sklepach i mało kto decyduje się na ich samodzielne wykonanie. Jednak poznając ten przepis można zmienić zdanie i zacząć jego produkcję w domowym zaciszu. Takiego przysmaku zapewne nie da się znaleźć w sklepie, a je...
-
Ekspresowy przepis na pastę jajeczną. Dodaj do niej ten jeden składnik, a wyjdzie nieziemsko delikatna
Nasz przepis na pastę jajeczną jest banalnie prosty w przygotowaniu, ale używa się do niego niebanalnych składników. Takie połączenie pozwoli na przyrządzenie jedynego w swoim rodzaju dodatku do kanapek.
-
Pasta jajeczna to kanapkowy hit! Wielki powrót do smaków dzieciństwa
Pasta jajeczna to prawdziwy rarytas! Któż z nas nie pamięta czasów kiedy jako dzieci jedliśmy pyszne kanapki z jajecznym przysmakiem, posypanym obficie zielonym szczypiorkiem? Aż ślinka cieknie! Sprawdźcie, jak wykonać pastę.
-
Pasta jajeczna, czyli coś pysznego z niczego. Weź to co masz w lodówce i wymieszaj, ale nie zapomnij o ostrym dodatku
Pasta jajeczna to przepis, który każdy zdecydowanie musi znać, chociaż w sumie nie wiem, czy słowo "przepis" jest tu odpowiednie, ponieważ kojarzy się z czymś bardziej skomplikowanym, a pasta jajeczna jest przecież banalnie prosta. Jak ją podkręci...
-
Jak zrobić pastę jajeczną? Przygotujesz ją w trzech bardzo prostych krokach. Podajemy sprytny trik
Pasta jajeczna to smaczny dodatek do kanapek, który można przygotować w kilka chwil. Wystarczy ugotować jajka i połączyć je z majonezem i przyprawami. Podajemy łatwą recepturę na to, jak zrobić pastę jajeczną.
-
Pasta z awokado i jajka na dobre rozgości się w twojej kuchni. Nie ma lepszego smarowidła
Nie jesteśmy w tej kwestii obiektywni, trudno. Ale naszym zdaniem pasta z awokado i jajka nie ma sobie równych w smarowidłowym segmencie. Jak ją zrobić? Obok smaku to jej kolejna zaleta - nie jest trudna. Najtrudniejsza część to usunięcie pestki z...
-
Pasta jajeczna. Prosty pomysł na lekkie i pożywne śniadanie. Te przyprawy podkręcą jej smak
Jak dobrze rozpocząć dzień? Najlepiej smacznym śniadaniem. Podajemy przepis na pastę jajeczną, która sprawdzi się jako dodatek do kanapek. Aby miała wyrazisty smak dobrze jest połączyć ją z odpowiednimi przyprawami.
-
Pasta jajeczna Magdy Gessler z Kuchennych rewolucji to hit w menu. Jej sekret tkwi nie tylko w jajkach
Pasta jajeczna Magdy Gessler jest genialna w swej prostocie. Kluczowy jest jednak dobór składników. Chodzi nie tylko o wysokiej jakości jajka, lecz także o konkretne przyprawy, które nadają jej wyrazistego smaku.
-
Pasta jajeczna na wypasie. Podrasuj śniadaniową klasykę tymi dodatkami
Pasta jajeczna to jeden z najchętniej wybieranych dodatków do pieczywa. Trudno się dziwić: smaczna, zdrowa i sycąca rewelacyjnie sprawdza się jako pomysł na śniadanie. Jeśli znudziła ci się klasyczna wersja smarowidła, pokuś się o dodanie kilku...
-
Pasta jajeczna - przepis z najlepszym grzybem świata. Hit na śniadanie, obiad i kolacje
Pasta jajeczna to przepis na najlepsze smarowidło do kanapek, ale także dodatek do wędlin i mięs na zimno. Pasta jajeczna może być przygotowana na mnóstwo sposobów, ale dziś mamy dla ciebie coś ekstra - pastę jajeczną z kurkami. Jest tak pyszna, ż...
-
Pasta jajeczna z awokado z przepisu Karola Okrasy to pyszny pomysł nie tylko na śniadanie
Pasta jajeczna z awokado z przepisu Karola Okrasy na pewno zachwyci niejedno podniebienie. Jest pyszna i zdrowa, w sam raz na śniadanie, choć nie tylko. Zobaczcie jak przyrządzić tę pastę.
-
Jak zrobić pastę jajeczną? Prosty przepis na pyszne smarowidło na kanapki
Przepis na to, jak zrobić pastę jajeczną, jest banalnie prosty. Jego wykonanie zajmuje niewiele czasu. Potrzebujesz zupełnie podstawowych składników, które bez problemu znajdziesz w kuchni. Otrzymasz zdrową alternatywę dla sklepowego masła i...
-
Pasta jajeczna - przepis na przepyszne smarowidło. Dodatek fit owocu zapewni zastrzyk energii
Pasta jajeczna do klasyka, jeśli chodzi o smarowidła do chleba. Dziś mamy dla ciebie jednak urozmaiconą wersję tego prostego specjału. Dodatek awokado nie tylko sprawi, że pasta jajeczna będzie smaczniejsza, ale także nabierze cennych wartości...
-
Pasta jajeczna - przepis na szybkie śniadanie dla zabieganych. Wystarczą cztery składniki, aby wyczarować to cudo
Codziennie zjadamy je na śniadanie lub kolację. Są nieodłącznym elementem naszego jadłospisu. Mowa o kanapkach, jeśli jesteś już znudzony klasyczną z szynką lub serem to czas na nowości. Pasta jajeczna to szybki sposób na urozmaicenie codziennego...
-
Pasta jajeczna bez majonezu? To może się udać. Poznaj alternatywę, której skład cię zaskoczy
Choć większość z nas nie wyobraża sobie pasty jajecznej w innej postaci niż klasyczna, okazuje się, że bez majonezu może tak samo dobrze smakować. Od tej w tradycyjnej wersji różni się mniejszą kalorycznością. Jest również nieco lżejsza w smaku....
-
Uniwersalna pasta jajeczna. Posmaruj nią pieczywo lub wykorzystaj jako farsz do tartaletek
Pasta jajeczna to znakomity zamiennik dodatków na kanapki. Może pełnić także rolę farszu do jajek lub kruchych babeczek w wersji wytrawnej. Jak przygotować ten uniwersalny dodatek do potraw? To bardzo proste.
-
Szukasz pomysłu na kanapkę bądź potrawę wielkanocną? Wykorzystaj pastę jajeczną - przepis w 5 wariantach
Znudziły Ci się tradycyjne kanapki z wędliną, serem czy warzywami? A może szukasz czegoś na wielkanocny stół? Mamy na to rozwiązanie: pasta jajeczna - przepis na pięć różnych sposobów. Każdy znajdzie coś dla siebie!
-
Pasta jajeczna. Przepis na królową śniadań w klasycznej wersji dla każdego
Pasta jajeczna to klasyk w wielu domach. Idealna alternatywa dla żółtego sera lub wędliny. Świeża bułeczka z pyszną pastą to doskonały początek dnia. Jeśli codziennie dopada cię dylemat, z czym zjeść kanapki, to wypróbuj nasz przepis i ciesz się...
-
Pasta jajeczna, czyli prosty i pyszny dodatek do kanapek. Ten składnik świetnie podkręci smak
Pasta jajeczna to bardzo szybki sposób na przepyszny dodatek do pieczywa czy wędlin. Dziś mamy dla ciebie bardzo prosty przepis na pastę jajeczną z pewnym dodatkiem, który świetnie podkreśli jej smak - chodzi o słodką paprykę. Teraz twoja pasta...
-
Szybka pasta jajeczna. Przepis na kanapki idealne
Sprawdzony przepis na pastę jajeczną pozwoli urozmaicić nasze śniadanie i w smaczny sposób rozpocząć kolejny dzień. Jej smak można z łatwością urozmaicić wieloma dodatkami, dzięki czemu, ten dodatek do pieczywa nigdy się nie nudzi. Podpowiadamy, j...
-
Pasta jajeczna - przepis na najlepszy dodatek do kanapek. Ten składnik wzmocni jej smak
Pasta jajeczna to idealny dodatek do kanapek, wędlin czy na przykład krakersów. To pyszne smarowidło uwielbiają i dzieci i dorośli a wykonanie pasty jest banalne. Nasz przepis na pastę jajeczną zawiera dodatek, który świetnie podkreśli jej smak i...
-
Pasta jajeczna. Jeden składnik odmieni tę potrawę. Zwróć uwagę na to, ile gotujesz jajka
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem i serem to dla wielu wspomnienie z dzieciństwa. Przepis na pastę jajeczną jest zybki, prosty i nie wymaga skomplikowanych składników. Warto wiedzieć, że czas gotowania jajek ma ogromne znaczenie i może zmienić smak...
-
Pasta jajeczna zielona Magdy Gessler zasmakuje nawet najbardziej wybrednym smakoszom. Jak ją zrobić? [PRZEPIS]
Jeśli do tej pory uważaliście pastę jajeczną za mdłe danie, to powinniście koniecznie spróbować tej według przepisu Magdy Gessler. Aromatyczna pasta jajeczna zielona Magdy Gessler to doskonały sposób na urozmaicenie śniadania, lunchu lub kolacji.
-
Pasta jajeczna? Magda Gessler wprowadziła kilka zmian do tradycyjnej wersji. Jakich?
Pasta jajeczna to jedna z najsmaczniejszych propozycji do kanapek. W tradycyjnej wersji wystarczą jajka, majonez i szczypta soli. A może następnym razem przygotujecie ją według przepisu Magdy Gessler? Sprawdźcie, jak pastę jajeczną przygotowuje...
-
Pojedynek dań - na słono: chałka z pastą jajeczną vs słodka babka z majonezem
Czas na trzecie starcie! W dzisiejszym odcinku naprzeciw siebie staną: słodka chałka z pastą jajeczną i czarnuszką Adriany oraz babka majonezowa Tomasza. Które danie wygra? Przekonajcie się sami!
-
Jajka na śniadanie na 8 sposobów
Z dodatkiem jajek można przygotować wiele bardzo różnorodnych, a przy tym smacznych i pożywnych śniadań. W naszym zestawieniu znajdziesz zarówno potrawy prostsze, które często przyrządzamy, jak i kilka ciekawych inspiracji.
-
Jak zrobić pastę jajeczną? Prosty i szybki przepis na pastę z jajek do kanapek i nie tylko
Pasta jajeczna to klasyczny dodatek do śniadań i przekąsek. Do jej przygotowania możecie wykorzystać nadmiar ugotowanych na twardo jajek. W tym przepisie pokażemy wam, jak zrobić pastę jajeczną, jak ją podawać i do czego będzie najlepiej pasować....