kanie
-
Jak smażyć kanie? Cztery dodatki i gotowe. Miękkie w środku, a z zewnątrz chrupią aż miło
Jak smażyć kanie, żeby wyszły chrupiące na zewnątrz, a miękkie i soczyste w środku? Jeśli wracasz z lasu z pokaźnym, białym kapeluszem i nie masz pomysłu na obiad, zrób pyszne kotlety. W mig znikną z talerza.
-
Moja babcia robi ten przysmak każdej jesieni. Najpierw zbiera kanie, a potem smaży je w tym cieście. Są palce lizać
Nie wiesz, jak przygotować kanie? Sposobów jest wiele i każdy jest smaczny. Mimo to kanie w mleku wyróżniają się swoją delikatnością i czasem przyrządzenia. To pyszne danie z grzybów zrobisz już w pół godziny, a zasmakuje nawet wymagającej teściowej.
-
Jak usmażyć kanie? Przydatny poradnik każdego amatora grzybów
Smażone kanie to jeden z przysmaków lata i wczesnej jesieni. Większość grzybiarzy z lubością zajada się smakowitym kapeluszem ukrytym w chrupiącej, złocistej panierce. Przygotowany w ten sposób grzyb wielu osobom przypomina w smaku kotleta...