przepis na zrazy
-
Zrazy na szybko. Są smaczniejsze i bardziej soczyste dzięki mięsu
Jak zrobić zrazy? Można zrobić je bardzo szybko i przy okazji sprawić, że będą dużo bardziej soczyste. Można nazwać je oszukanymi zrazami, jednak ja uważam, że w niczym nie ustępują tym bitym tłuczkiem. Mniej roboty, a smaku dużo więcej.
-
Mięso to nic przy tym, co znajduje się w środku. Zrobisz je raz i będziesz powtarzać co tydzień
Mięso gości na naszych stołach od zawsze i rzadko kiedy decydujemy się na jego wykluczenie. Zdaniem niektórych obiad nie może się bez niego obyć, a niektórzy uważają, że bez mięsa nie mogą się najeść posiłkiem. Jeśli zaliczasz się do tej grupy osó...
-
Najsłynniejsza kucharka świata zrobiła polskie zrazy. Polacy nieprzekonani: To nie jest poprawny przepis
Martha Stewart to jedna z najpopularniejszych na świecie osób, które są związane z branżą kulinarną. Jej przepisy i porady dotyczące prowadzenia domu cieszą się dużą popularnością. Jakiś czas temu na Facebooku gwiazdy, która ma polskie korzenie,...