właściwości awokado
-
Awokado: jak jeść, aby wykorzystać maksymalnie jego dobroczynne działanie?
Awokado. Jak jeść ten owoc zastanawia się wiele osób, które dotąd ograniczały się do mniej wyszukanych, krajowych owoców. Awokado tymczasem jest produktem niesamowitym, stosowanym jako składnik wielu dań, ale również używanym w kosmetologii. Owoc ...
-
Jajka faszerowane z awokado - przepis nie tylko na Wielkanoc. Kultowe danie w oryginalnej odsłonie
Awokado to coraz bardziej popularny i uniwersalny składnik w kuchni, nie tylko wśród wegetarian i wegan. Jaja faszerowane z awokado farsz przykuwają uwagę oryginalnym wyglądem budzącym skojarzenia z wiosenną trawą, nie mniej oryginalnie smakują....
-
Dobre źródło zdrowego tłuszczu i witamin, czyli awokado - przepisy na 5 zielonych smakołyków
Szukasz pomysłu na zdrową przekąskę? A może potrzebujesz inspiracji na Wielkanoc? Dobrym pomysłem jest awokado - przepisy na 5 zielonych dań na każdą okazję!