wołowina po burgundzku
-
Podali mi to na weselu. Tak mięciutkiej wołowiny nie jadłam w życiu - wiem jak ją zrobić
Zakochałam się na nowo w wołowinie. Tak pysznego mięsa nie jadłam od wielu lat, a to przez ten francuski przepis. Wołowina jest mięciutka, rozpływająca się w ustach, ale to nie tylko za sprawą reszty składników. Przyda się małe chluśnięcie.
-
Na weselu podali najlepszy gulasz. Goście brali dokładki, zamiast tańczyć
Jedzenie na weselach potrafi przesądzić o tym, czy impreza będzie udana, czy też nie do końca. Ostatnio jednak jedzenie sprawiło, że goście nie chcieli odchodzić od stołów, a to za sprawą dania, które na weselach pojawia się rzadko. Wołowina w tej...
-
Wołowina po burgundzku to najlepszy gulasz świata. Nie zapomnij o czerwonym składniku
Wołowina po burgundzku to klasyka kuchni francuskiej i mogę śmiało powiedzieć, że tak pysznego gulaszu nie robią nawet najstarsi Węgrzy. Przepis nie jest skomplikowany, ale nie licz ze pyszną wołowinę zrobisz w kwadrans. Liczy się czerwony dodatek...