Składniki:
Sposób przygotowania:
Takie muffinki są bardzo puszyste i wyrośnięte. Najlepiej serwować je na ciepło z dowolnymi dodatkami. Doskonale smakują z masłem, syropem klonowym, serkiem typu philadelphia, dżemem albo na wytrawnie, na przykład z rozmaitymi pastami warzywnymi.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Po ostudzeniu krakersy można jeść od razu lub przełożyć do szczelnego pojemnika. Przechowywane w ten sposób nadają się do jedzenia nawet przez tydzień.
Składniki:
Oraz:
Sposób przygotowania:
Ten przepis sprawdzi się także do przygotowania pysznych, domowych gofrów. Wystarczy przelać odpowiednią porcję masy do gofrownicy, zamknąć ją i smażyć do zrumienienia.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Gotowe bajgle można jeść bez żadnych dodatków lub przeciąć i przygotować wyjątkowe kanapki - na słodko lub wytrawnie. My uwielbiamy klasycznie, z masłem i dżemem.