Więcej przepisów na szybkie i smaczne śniadania znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Jajka zawsze świetnie sprawdzają się na śniadanie, ale kiedy znudziła ci się zwykła jajecznica lub jajka na miękko, mamy dla ciebie coś super - omlet na słono ze szpinakiem i parmezanem. To smaczne danie przygotujesz w mniej niż 10 minut, a smak będziesz wspominać przez długi czas. Dlaczego jednak parmezan, a nie np. Gouda albo mozzarella? Parmezan, lub inny twardy, włoski ser, jest wyrazisty, ale nie dominuje w smaku potrawy, jedynie zręcznie ją podkręca. Szczególnie lubi się z potrawami z jajek oraz ze szpinakiem - koniecznie musisz spróbować.
Potrzebne składniki:
Omlet na słono ze szpinakiem i parmezanem - jak go zrobić?
Takie śniadanie gwarantuje wspaniały początek dnia. Przygotuj je już dziś i zobaczysz, jaki zastrzyk energii otrzymasz. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.