Więcej ciekawych przepisów znajdziecie na naszej stronie głównej Gazeta.pl.
Magda Gessler to genialna restauratorka, która odmienia oblicze polskich kuchni. Przed Wami jedna z jej potraw - tatar śledziowy (bajadera śledziowe). Przyrządzony w ten sposób posmakuje nawet tym, którzy za śledziami nie przepadają! Wypróbujcie obowiązkowo śledzia według przepisu Magdy Gessler!
Oto lista składników na śledziową bajaderę Magdy Gessler. Zwłaszcza jeden ze składników może zaskakiwać:
Tatar śledziowy według Magdy Gessler przyrządza się w następujący sposób:
Gotowe! Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.