Więcej przepisów na wielkanocne specjały znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Umówmy się, majonez nieodłącznie kojarzy się nam z Wielkanocą. Bez niego nie ma pysznych faszerowanych jajek, sałatek, w tym ukochanej jarzynowej, sos tatarski nie wyjdzie bez majonezu, a także pyszna i wilgotna babka. Znany i lubiany podróżnik kulinarny, Robert Makłowicz słusznie twierdzi, że najlepszy na świecie majonez, to tylko i wyłącznie ten domowy, przygotowany samodzielnie z kilku składników. Jak zatem zrobić najlepszy domowy majonez, który zachwyci wielkanocnych gości? Zapraszamy do prostego i śmiem twierdzić, najlepszego przepisu na majonez domowy.
Majonez - przepis według Roberta Makłowicza
Niezbędne składniki:
Domowy majonez - sposób wykonania
Zaledwie trzy proste kroki i pyszny majonez gotowy. Na Wielkanoc jak znalazł - twoje świąteczne specjały zyskaną nowego smaku dzięki domowemu majonezowi. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.