Więcej przepisów na zdrowe zupy znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Zupa mocy to receptura, którą powinien znać każdy, kto szanuje swoje zdrowie, a także każdy entuzjasta naturalnych sposobów, które są wsparciem w leczeniu różnych dolegliwości. Zupa mocy nie tylko wspaniale wzmacnia odporność, lecz także wspomaga regenerację tkanek oraz pomaga w stanach zapalnych. Jest idealna dla osób aktywnych sportowo, a także dla wszystkich amatorów zimowych i letnich aktywności, bowiem zupa mocy utrzymuje odpowiednią temperaturę ciała - dzięki niej się nie wyziębisz ani nie przegrzejesz. Przepis na zupę mocy jest naprawdę łatwy - składniki bez problemu znajdziesz w każdym sklepie. Najważniejszy jednak jest czas - aby wywar nabrał mocy, musi bardzo długo gotować się na minimalnym ogniu. Po trzech dniach wolnego gotowania uzyskasz wywar płynnego zdrowia.
Składniki:
Zupa mocy - sposób wykonania:
Jeśli boisz się zostawić zupę na gazie przez całą noc, nie przejmuj się. Na noc wyłącz palnik i zacznij gotować od nowa z samego rana. Ważne jest, by zupa gotowała się przez wiele godzin, więc jeśli rezygnujesz z nocnego warzenia zupy, gotuj ją 4 dni przez 12 godzin dziennie.
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.