Więcej przepisów na domowe obiady znajdziesz na stronie głównej Gazeta.pl
Sezon na świeże warzywa powoli się rozpoczyna. To idealny moment, aby wprowadzić do swojej diety nieco zdrowia i koloru. Młoda kapusta, botwina, szparagi można z nich przygotować wyśmienitą ucztę. Dzisiejszy przepis jest dla wszystkich miłośników wiosennego obiadu – zasmażana kapusta ze śmietanką i koperkiem. Idealne danie nie tylko dla wegetarian. Do dzieła!
Składniki:
Przygotowanie:
Domowa młoda kapusta najlepiej smakuje w towarzystwie ziemniaków i sadzonego jajka. To idealny przepis na wiosenny obiad. Równie wyśmienicie smakuje ze świeżym pieczywem lub kluskami. W połączeniu ze schabowym tworzy równie zgrany duet. Może być dodatkiem do obiadu lub daniem głównym. Spróbuj nasz przepis, a zobaczysz, że nie sposób się oprzeć przed dokładką. Smacznego!
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl,kobieta.gazeta.pl/ukraina.