Dania z kurczaka
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Podudzia kurczaka pieczone w sosie z creme fraiche
Podudzia kurczaka pieczone w sosie z creme fraiche
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Chrupiący kurczak nadziewany pastą z chorizo
Chrupiący kurczak nadziewany pastą z chorizo
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Kurczak w estragonie
Kurczak w estragonie
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Grillowany kurczak po kubańsku
Grillowany kurczak po kubańsku
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Kurczak smażony w śliwkach
Kurczak smażony w śliwkach
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Gotowane roladki z kurczaka z sosem cytrynowo-imbirowym
Gotowane roladki z kurczaka z sosem cytrynowo-imbirowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Tęczowa salsa z kurczakiem
Mówi się, że szczęście mieni się kolorami jak tęcza. Jednak mało się mówi o tym, jak to tęczowe szczęście smakuje. Wyjaśniamy: szczęście nie tylko wygląda, ale smakuje jak tęczowa salsa. Szczegóły poniżej.
-
Owsianka według Anny Lewandowskiej to idealne śniadanie na upały. Wystarczy pięć składników
-
Mizeria idealna - przepis. Kluczowa jest kolejność dodawania składników
-
Ciasta bez pieczenia na upały. Cztery idealne sposoby na ochłodę i osłodę dla każdego łasucha
-
Jak pozbyć się much z kuchni? Przyda się m.in. lubiane zioło i mikstura za cztery złote
-
Przepisy na obiad w upał, czyli świeżo, lekko i przyjemnie. Trzy błyskawiczne dania
- Jak przedłużyć trwałość warzyw? Wykorzystaj pięć tanich i prostych sposobów
- Domowa czereśniówka - przepis na smak lata zamknięty w nalewce. Pomoże pokonać te dolegliwości
- Jakich zup nie gotować na "rosole z wczoraj"? To może popsuć ich charakterystyczny smak
- Ile soli do ogórków małosolnych? Są konkretne proporcje, których warto się trzymać
- Domowy izotonik najlepszy na upały. Zrobisz go szybko i tanio, a nawodni lepiej niż woda
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Kurczak curry z dynią
Oto prosty pomysł na szybki obiad: kurczak w curry z dynią i mleczkiem kokosowym. Smakuje pysznie, a na dodatek, aby go przygotować nie potrzebujesz wcale całego kompletu garnków - wystarczy jedna patelnia. To lubimy!