bary

Więcej o:

bary

  • "New York Times" zachwycił się barami mlecznymi. "Brody zanurzone w zupie"

    Amelia Nierenberg, dziennikarka "New York Times", jednego z najważniejszych amerykańskich dzienników, uczyniła polskie bary mleczne tematem jednego ze swoich ostatnich artykułów. Co takiego dostrzegła w naszych jadłodajniach? Dziennikarka dotarła do właścicieli jednego z najsłynniejszych barów

  • Bar mleczny z klimatem

    Już sama nazwa "bar mleczny" może niektórym kojarzyć się źle. Tu uspakajam: w tym przypadku nazewnictwo niewiele ma wspólnego z jadłodajnią i obiadowymi zapachami unoszącymi się wszędzie, wskutek słabej wentylacji. Miejsce o intrygującej nazwie Tomboy (chłopczyca) to nic innego jak klimatyczna

  • Bar w nietypowym miejscu

    z bardzo abstrakcyjnych prac, które powstawały pod wyraźnym wpływem Picassa i Matisse'a. Dzisiaj w El Diablo można zjeść posiłek przyrządzony na ruszcie ogrzewanym żarem z czynnego wulkanu. Fot. conmuchagula.com Wśród wielu nietypowych miejsc, w jakich zlokalizowane są bary i restauracje znajdziemy De Kas w Amsterdamie

  • Majorka ma dość! Nie dostosujesz się? Nie wejdziesz do baru

    zdecydowali się przeciwdziałać podobnym sytuacjom w przyszłości. Dlatego właściciele niektórych barów, dyskotek i lokali rozrywkowych na Majorce wprowadzają dress code dla klientów. Majorka. Właściciele barów wprowadzają dress code dla turystów Według informacji podanych przez portal rp.pl powołujący

  • Nowoczesny bar z muffinkami

    Bar z muffinkami w Tajwanie został zaprojektowany przez lokalnych architektów z biura J.C. Architecture. Sam bar jest częścią budynku, jednak jego fasada sprawia zupełnie odwrotne wrażenie. Inspiracja do wykonania takiej formy architektury było pudełko-opakowanie na łakocie. Witryna baru

  • Frame Bar w Atenach

    Bardzo eleganckie i nowoczesne wnętrza charakteryzują Frame Bar zlokalizowany w St. George Lycabettus Hotel w dzielnicy Kolonaki w Atenach. Projektanci z greckiej pracowni TDC Tsigos Design&Constructions zaproponowali oryginalny projekt, w którym wykorzystując chłodny kamień (hiszpański marmur

  • Oatly otworzyło w Warszawie "Bar NIEMleczny"na jeden dzień

    klasycznymi daniami znanymi z barów mlecznych, ale w wersji bez mleka krowiego. Goście tego wyjątkowego wydarzenia mieli okazję zagłosować na swoje dwa ulubione dania: pulpety z soczewicy i pieczarek w sosie koperkowym oraz bitki sojowe z chrzanowym puree trafią do menu "Prasowego" na najbliższy miesiąc

Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.