patelnie
-
Dodałam ten składnik do placków ziemniaczanych. Od teraz każdy pyta o ten przepis
Klasyczne placki ziemniaczane są nam bardzo dobrze znane. Ich smak towarzyszy nam od bardzo dawna, a niektórzy wykonają ją nawet z zamkniętymi oczami. Wiele osób postanawia czasem zmienić klasyczny przepis i dodać do niego smaczny dodatek. My też ...
-
Fenomenalne kotlety, które przebijają mielone. Za każdym razem wszyscy pragną podwójnej porcji
Przyrządzając obiad nasza uwaga skupiona jest zazwyczaj na najbardziej klasycznych przepisach. Sięgamy więc po recepturę na mielone lub schabowe. Tym razem warto zrobić to inaczej. Te kotlety zachwycają smakiem, a nie mają w sobie ani grama mięsa....
-
Aromat rozchodzi się po całym domu i trudno się im oprzeć. Mięso jest soczyste dzięki tej mieszance
Gdy nie ma się pomysłu na obiad, warto sięgnąć po znane klasyki. Jednym z nich jest to mięso, które zrobione w odpowiedni sposób przyciągnie do siebie całą rodzinę. Do środka warto dodać kilka składników, dodatkowo sprawdzi się tu również konkretn...
-
Wok - patelnia dobra do każdej kuchenki. Jaką wybrać i co na niej smażyć? Podpowiadamy
Wiele filmów dokumentalnych o Azji ukazuje uliczne targi czy zwykłe restauracje, gdzie kucharze z niesamowitą gracją posługują się dużymi, głębokimi patelniami. Też tak chcecie? Dziś na tapecie patelnia wok - co to jest i do jakich potraw ją...