patelnia

Więcej o:

patelnia

  • Patelnie na indukcję - podpowiadamy, jakie sprawdzą się najlepiej

    wyłączyłeś płytę. Jest to model, który bardzo łatwo utrzymać w czystości. Idealnie gładka powierzchnia płyty pozwala na szybkie wytarcie jej ściereczką. Nie ma także możliwości poparzenia się, ponieważ pola na płycie nie są gorące, nie trzeba też czekać, by ostygły do mycia.  Patelnia na płytę

  • Patelnia wok - naczynie must have dla miłośników orientalnej kuchni

    Co to jest patelnia wok? Wok jest patelnią o wyjątkowym kształcie - spełnia jednocześnie rolę garnka i parowara. Wok jest głęboki, a do smażenia nie jest konieczna duża ilość tłuszczu - wystarczy wlać odrobinę oleju, który rozchodzi się po naczyniu w równomierny sposób. Warto pamiętać, że

  • Patelnie o wielu funkcjach: Top 30 modeli na płytę grzewczą i do piekarnika

    Patelnie do smażenia, duszenia, z systemem gotowania, pieczenia, grillowe, woki - wszystkie mogą mieć różnorodne funkcje, wielkości, pojemności, materiały czy powłoki, dzięki którym można zdrowo i szybko przygotować posiłki. Które są najlepsze do płyty grzewczej, gazowej czy kuchenki elektrycznej

  • Patelnia grillowa - czy warto? Jak wybrać patelnię grillową?

    Patelnia grillowa – czy warto? Patelnia grillowa umożliwia smażenie niemal bez dodatku tłuszczu lub wytopienie go z przygotowywanego mięsa bądź ryby. To doskonałe rozwiązanie, jeśli jesteś na diecie. Przygotowywane posiłki mają mniejszą kaloryczność i są zdrowsze, co na pewno wpłynie

  • Patelnia na kuchnię indukcyjną - sprawdzone modele

    Jaka powinna być patelnia na płytę indukcyjną? Dobra patelnia na indukcję to taka, która posiada ferromagnetyczne dno, jest nieszkodliwa dla naszego zdrowia, a przygotowywane na niej jedzenie nie przywiera do powierzchni. Zwykłe patelnie w przypadku kuchni indukcyjnych zdecydowanie odpadają. Jeśli

  • Woki i patelnie żeliwne Le Creuset. Te produkty uwielbiają szefowie kuchni

    Patelnie żeliwne znane są z doskonałej jakości i trwałości. Przy odpowiedniej pielęgnacji mogą służyć nawet przez 100 lat. Wszystko za sprawą żeliwa, które doskonale sprawdza się w kuchni. Ten materiał powstaje z odpornego na rdzę stopu żelaza i węgla. Patelnie żeliwne doskonale radzą sobie zarówno