żeberka w miodzie
-
Żeberka po amerykańsku zawsze wychodzą kruche, soczyste i palce lizać. To zasługa marynaty
Żeberka po amerykańsku to danie, które zdobyło serca miłośników mięsa na całym świecie. Co sprawia, że są tak wyjątkowe? Sekret tkwi w odpowiedniej marynacie i długim procesie jej wchłaniania.
-
Żeberka w miodzie - jak przygotować i z czym podawać?
Żeberka w miodzie to danie jednocześnie proste i wymagające pewnej wprawy. Chodzi zwłaszcza o to, by mięso miało właściwą konsystencję, zapach i oczywiście smak. O czym pamiętać przy przygotowywaniu żeberek w glazurze?
-
Żeberka w różnych odsłonach. Poznaj cztery przepisy na wyjątkowe żeberka [KROK PO KROKU]
Żeberka to doskonała propozycja na spotkanie z przyjaciółmi i rodziną. Co ważniejsze, danie tego typu można modyfikować na wiele sposobów. Poznaj nietuzinkowe przepisy dla smakoszy dobrych mięsnych dań.