żeberka

Więcej o:

żeberka

  • Kapuśniak na żeberkach - klasyk wśród zup

    Kapuśniak na żeberkach przygotowywała chyba każda mama lub babcia. Jeśli chcemy odwzorować ten przepis, nie ma się czego obawiać. Ugotowanie tej zupy wcale nie jest trudne, a doskonały smak i satysfakcja ? gwarantowane! To także świetna okazja, by przemycić do jadłospisu pełną witamin kiszoną

  • Żeberka na wiele sposobów - pieczone, w kapuście, w miodzie, po koreańsku

    Żeberka pieczone: jak je przyrządzić? Żeberka są bardzo smaczną i prostą w przygotowaniu potrawą, jednak trzeba pamiętać o kilku zabiegach, dzięki którym będą soczyste i zachwycą wszystkich domowników i gości. Jednym z najważniejszych etapów przy przygotowywaniu żeberek jest wybór odpowiedniego

  • Żeberka pieczone - jak je przyrządzić i jak podawać?

    Żeberka pieczone - jak to zrobić? Pieczone żeberka można przyrządzić zarówno w piekarniku, jak i na grillu. I w jednej, i w drugiej wersji będą smakowały wybornie - jeśli tylko będziemy pamiętać o właściwym czasie pieczenia i przygotujemy odpowiednią marynatę. Zobacz nasze pomysły na żeberka

  • Żeberka w miodzie - jak przygotować i z czym podawać?

    Za co lubimy żeberka w miodzie? Dlaczego tak chętnie przygotowujemy żeberka w miodzie? Przede wszystkim jest to danie proste w formie, które wymaga jednak pewnej wprawy przy przygotowaniu. Właściwie przygotowane, żeberka w miodzie są lubiane niemal przez wszystkich ? od dzieci, aż po seniorów

  • Jak zrobić pyszne żeberka? Sprawdzony przepis krok po kroku

    Jak zrobić pyszne żeberka? To łatwiejsze, niż myślicie. Poniżej przedstawiamy przepisy na klasyczne żeberka pieczone w piekarniku i żeberka duszone w sosie własnym. Mięso najlepiej kupić w sprawdzonym miejscu, ważne, żeby wybrać chude i małe żeberka. Takie będą najsmaczniejsze. Równie ważne

  • Kapuśniak na żeberkach, czyli genialna zupa w sam raz na jesień [PRZEPIS]

    Kapuśniak na żeberkach. Przepis Zupa kapuśniak. Składniki: 0,5 kg żeberek, 0,5 kg kiszonej kapusty, 1 marchewka, 1 pietruszka, 1 seler, kilka ziemniaków, 1 cebula, 2 łyżki masła, kilka ziarenek ziela angielskiego, kilka listków laurowych, kilka ziarenek czarnego pieprzu, pół łyżeczki kminku, 2

Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.