Więcej przepisów na przekąski dla ciała i duszy znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl
Racuchy na maślance to rzecz, której chociaż raz w życiu powinien spróbować każdy. Zakładam jednak, że ten pierwszy raz, kiedy ich spróbujesz, na pewno nie będzie tym ostatnim. Te pyszne placuszki z jabłkami zrobione na maślance są delikatne, puszyste i na myśl przywodzą puchate obłoczki na majowym niebie. Zrobisz je z kilku składników, które masz w swojej kuchni. Nie ma na co czekać, zapraszamy do prostego przepisu na racuchy, które skradną niejedno serce.
Składniki:
Zadbaj o to, by składniki miały temperaturę pokojową.
Takie racuchy świetnie smakują, poprawiają nastrój i z pewnością zasmakują każdemu. Zapamiętaj ten przepis, jeśli lubisz naprawdę smacznie zjeść.
Haps.pl jest dla Was i dla Was piszemy o kulinariach. Nie oznacza to jednak, że nie pamiętamy i nie myślimy o Ukrainie. Wszystkie najważniejsze informacje znajdziecie w tych miejscach: wiadomości.gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl/ukraina.