Anna Lewandowska zasłynęła jako trenerka personalna i medalistka w karate. Większość osób kojarzy też, że jest żoną Roberta Lewandowskiego, który niedawno zasilił szeregi klubu FC Barcelona. Anna Lewandowska zajmuje się również dietetyką, a jej przepisy na zdrowsze wersje tradycyjnych potraw robią furorę. Pomysły słynnej trenerki są dowodem na to, że nie trzeba katować się dietami, by osiągnąć wymarzoną sylwetkę. Ciekawym daniem jest rosół Anny Lewandowskiej. Jego smak podbijają różne przyprawy oraz ocet jabłkowy. Te składniki świetnie wpływają na przemianę materii.
Więcej porad i przepisów kulinarnych znajdziesz na stronie Gazeta.pl
Do zrobienia dania potrzebujesz:
Taki długo gotowany rosół łatwo przyjmie i przetworzy nawet organizm osłabiony chorobą. Zaczerpnie z niego energię i dużo cennych składników odżywczych, m.in. wapń, fosfor, potas. Długie gotowanie powoduje, że rosół zawiera łatwo przyswajalny kolagen
- napisała Ania Lewandowska na stronie internetowej, z której pochodzi przepis.