Wielkanoc
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Jaja faszerowane w skorupce z migdałami
Jaja faszerowane w skorupce z migdałami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Kiełbasa biała w sosie polskim
Kiełbasa biała w sosie polskim
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Tsoureki (ciasto wielkanocne greckie)
Tsoureki (ciasto wielkanocne greckie)
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pascha tradycyjna
Pascha tradycyjna
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Żurek tajski
Żurek tajski
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Biała kiełbasa w majeranku
Biała kiełbasa w majeranku
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Jajka herbaciane
Jajka herbaciane
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Jajka faszerowane na ostro
Białko i żółtko to yin i yang kulinariów. Nie tylko świetnie się uzupełniają, ale okazuje się, że tworzą stabilną konstrukcję. Przed Wami pasta z żółtek na podstawce z białek zwane potocznie jajkami faszerowanymi.