Wielkanoc
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Jaja faszerowane w skorupce z migdałami
Jaja faszerowane w skorupce z migdałami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Kiełbasa biała w sosie polskim
Kiełbasa biała w sosie polskim
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Tsoureki (ciasto wielkanocne greckie)
Tsoureki (ciasto wielkanocne greckie)
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pascha tradycyjna
Pascha tradycyjna
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Żurek tajski
Żurek tajski
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Biała kiełbasa w majeranku
Biała kiełbasa w majeranku
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Jajka herbaciane
Jajka herbaciane
- Ekspert wskazał najlepsze pieczywo. Wymienił trzy rodzaje
- Stara jak świat sałatka z jajkami. Na Wielkanoc robię jej pół wiadra
- Poznaj ten zawód! Lektor - Stara dobra szkoła pracy głosem. Rozmowa z Mirosławem Uttą lMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Idealna pieczeń na Wielkanoc. Dodaj marynatę, a mięso będzie soczyste
- Obiad, który zrobi się sam. Wystarczy włożyć go do piekarnika i gotowe
- Racuchy - przepis, którym zajadali się nasi dziadkowie. Nie ma tam drożdży ani jogurtu, jest coś lepszego
- Pierogi w kanapce. ?Nie wiem, czy jestem zachwycona, czy przerażona?
- Ten sernik skradnie serce każdego. Wystarczy wszystko zmiksować i gotowe
- Jak zrobić jajka w sosie musztardowo-chrzanowym? To prostsze niż myślisz, a zadowoli każdego
- Ta wielkanocna zupa jest dużo lepsza od barszczu czy żurku a mało kto ją robi
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Jajka faszerowane na ostro
Białko i żółtko to yin i yang kulinariów. Nie tylko świetnie się uzupełniają, ale okazuje się, że tworzą stabilną konstrukcję. Przed Wami pasta z żółtek na podstawce z białek zwane potocznie jajkami faszerowanymi.